Liikuntapaikat

Jalkapallokenttä sijaitsee koulukeskuksen vieressä. Kenttä on tekonurmikenttä, jossa on valaistus, katsomo ja aitaus ympärillä. Kentällä voi käydä pelaamassa jalkapalloa vapaasti ilman ajanvarauksia ja maksuja, ellei siellä ole menossa muita jalkapalloharjoituksia.

Luistelukaukalo sijaitsee koulukeskuksen vieressä pukukoppien kera. Jää kaukalossa on luonnonjää, kentällä on valaistus. Kaukalossa voi pelata ja luistella ilman ajanvarauksia ja maksuja. Luistelukaukalo toimiii kesäisin tenniskenttänä.

Urheilukenttä sijaitsee terveysaseman tien vastakkaisella puolella. Urheilukenttä on tiilimurskaa juoksuradan osalta ja keskusta on hiekkamurskaa, kentän pituus on 300 m. Kentällä on katsomo ja wc. Urheilukentällä on mahdollisuus yleisurheiluun, jalkapallon ja pesäpallon pelaamiseen.

Kentän muista mahdollisuuksista ja välineistä voi kysyä numerosta: 0400 6084 31 Lasse Särkioja

Hiihtoladut sijaitsevat koulukeskuksen vieressä. Hiihtolenkkejä on seuraavasti: Peltolenkki 800 m (valaistus), 1 km (valaistus), 2 km (valaistus), 3 km (valaistus), 5 km ja 7,5 km. Kesäisin hiihtolatujen tilalla toimii pururata.

Katso: Pylkönmäen latukartta

 

 

 

 

 

kori2

 

 

Frisbeegolfrata

Frisbeegolfrata sijaitsee keskuskoulun läheisyydessä pururadan ympäristössä.

Radan pituus on 1,60 km, rata on 9-väyläinen, 28 parin rata. Rata sopii hyvin aloittajalle kuin kokeneemmallekkin pelaajalle.

Kartta frisbeegolfradasta