Paikallisia palveluja kotiin -Palveleva yhteisö 2020 -hankkeen pilottikokeilu Pylkönmäellä

posted in: Uutiset | 0

Pylkönmäki on mukava Palveleva yhteisö 2020- hankkeessa pilottikokoeilussa: Paikallisia palveluja kotiin

Lue ja tutustu lisää: http://pilotti.py2020.fi/fi

 

Millaisia palveluja kotitaloudet tarvitsevat, mitä ne ovat valmiit hankkimaan, kuinka palvelut löytyvät helpoiten netin sekamelskasta…

Kokeilemme Palveleva Yhteisö 2020 -hankkeen pilotissa uudenlaista tapaa löytää lähimpänä olevat palvelut. Keskitymme tässä Pylkönmäkeen ja kotitalouksille suunnattuihin palveluihin, jotka voivat olla myös kotitalousvähennyksen alaista työtä. Kotitalouksien lisäksi hakua voi käyttää myös muualla asuva omainen, joka hakee palvelua vanhemmilleen. Niin hyvä kun puskaradio on, niin kaikkialle sekään ei kuulu.

=> Mene osoitteeseen http://pilotti.py2020.fi ja ota ”testiajo”. Jos nousee ideoita, ajatuksia, niin…

*Etusivulla on lomake palautetta ja ideoita varten – kiitos ennalta!!

*Jos olet yrittäjät, tarjoat kotona asumista helpottavia palveluja ja haluat tietosi kokeilun hakuun niin: Täytä haun etusivulla oleva lomake, siellä tarkemmat ohjeet kuinka toimia. Nykyinen yrityslistaus tehty alustavalla otannalla.

PY2020-hanke on Maaseuturahaston rahoittama ja Saarijärven kapupungin hallinnoima hanke. Tavoite on löytää uusia malleja kehitettäväksi edelleen palvelemaan maaseudun asukkaita, yksin tai yhdessä asuvia, nuoria ja vanhoja. Olemme kokeilleet palvelujen tuomista erillisenä asiointipäivänä kylätalolle ja avustettua asiointikyytiä keskustaan. Havaintona on, että tulevaisuudessa on myös mahdollisuuksia, kun ne oikein oivaltaa.

Lisätietoja: Visa Törmälä (visa.tormala@saarijarvi.fi, 0505446638) PY2020 -hanke. Hankkeen kotisivut http://www.py2020.fi.